« interiorisme per a saló de bellesa a navàs

INTERIORISME PER A SALÓ DE BELLESA

espai comercial

Interiorisme per saló de bellesa personalitzat. El punt de partida d’ aquest projecte en un petit local a Navàs era crear un saló vibrant i singular. 
S’ havia de generar un espai que pogués ser itinerant i tenir la capacitat de ser desmuntat i instal.lar-se en algun altre local, per això s’ opta per elements lleugers i mòbils com un gran cortinatge per generar les divisòries i per els emplafonats de fusta per revestir les parets existents. El gran cortina amb guia semicircular fa de separador entre la part pública i la privada, absorbint a la seva part posterior els serveis, la zona d’ emmagatzematge i de rentadors, i fent d’ escenari per la zona de tocadors i expositors.  No hi ha possibilitat d’ intervenir en el sostre i el paviment. 
Per tal de donar privacitat a l’ interior del local en moments puntuals es pensa un aparador mòbil a base d’ allargar l’ emplafonat de la paret fer-lo girar 90 graus per portar-lo amb un punt rodó per davant del vidre de l’ aparador i ocultant-ne l’ interior. Una frontissa en el put d’ unió d’ aquestes dues peces permet trencar aquesta privacitat quan l’ ala paral.lela a l’aparador s’ obra , fent visible l’ interior del saló des del carrer.  El color passa a ser un elements bàsic en l’interiorisme. S’ escull el Rosa per la seva tradició d’ us en els salons de bellesa i s’ aplica en tots els nous elements: cortinatge, mobles, aplacat de fusta. Les peces de mobiliari per exposició i la taula per rebre visites són de disseny propi de Minúscula i s’ opta per formes rectilínies per contrarestar els elements circules dels revestiments.
* veure abans i després
imatge imatge imatge imatge
imatge imatge imatge imatge
imatge imatge imatge