« projecte d'exteriorisme a garraf

PROJECTE D'EXTERIORISME

paisatgisme

Projecte de paisatgisme per habitatge unifamiliar aïllat. El projecte neix quan es decideix unir dues cases adossades per fer-ne només una de gran. S’ uneixen els dos terrenys i s’ aprofita per canviar accessos al nou habitatge creat, generar espais connectats amb l’ interior i zones per el gaudi de l’ exterior: zona de piscina, zona de lleure, zona de menjador, garatge i accés a l’habitatge.
Es dignifica l’ accés amb una gran zona d’ escales a base de grans graons de formigó i espais enjardinats que acompanyen el pas fins arribar a l’ entrada de l’ habitatge. Es genera una gran zona pavimentada davant de la sala i cuina de l’ habitatge, connectada a través de grans finestres amb l’ interior que satisfà les necessitats de zona d’ estar i zona de menjador. A la zona més íntima del jardí  s’ hi ubica la piscina i la zona de solàrium. En tot l’ exterior és  la vegetació la que oferirà la privacitat desitjada.
imatge imatge imatge imatge
imatge imatge imatge imatge
imatge imatge imatge imatge
imatge imatge imatge imatge
imatge imatge imatge imatge