Kettal celebra el seu 50è aniversari!!

Kettal celebra el seu  50è aniversari!   Ja són cinc dècades i ho celebra amb un vídeo on l’ empresa catalana ens mostra l’ evolució de la marca  i  amb la nova imatge per la seva seu del carrer Aragó de Barcelona.

Al 2008 la marca va fer un gir per aliar-se amb alguns del dissenyadors i dissenyadores més destacats del moment. Qui va iniciar aquest camí va ser l’ arquitecta Patricia Urquiola creant la col·lecció Maya i posteriorment s’ hi han sumat les col·leccions Vieques, Mesh , Roll i Cottage.  També hi han fet els seus dissenys els germans Roman i Erwan Bouroullec, l’arquitecte italià Rodolfo Dordoni, el dissenyador anglès Jasper Morrison i l’ estudi barceloní Emiliana Design Estudio entre molts d’ altres.

 

Des de la primera cadira plegable apta per portar  a la platja amb el Seat 600 fins les actuals peces de mobiliari d’ exterior portable a l’ interior han passat anys i dissenys però s’ ha optat per seguir la directriu que apel·la a l’ emoció del disseny: crear objectes funcionals però amb una càrrega estètica i un disseny que busca la perdurabilitat en el temps i deixant llibertat creativa dels dissenyadors. Per molts anys Kettal!!

 

kettal a Barcelona
Nou espai Kettal a Barcelona

 

Kettal celebra su 50º aniversario! Ya son cinco décadas y lo celebra con un vídeo donde la empresa catalana nos muestra la evolución de la marca y también se suma a la celebración la nueva imagen de su sede en la calle Aragó de Barcelona.

En el 2008 la marca hizo un giro para aliarse con algunos de los diseñadores y diseñadoras más destacados del momento. Quién inició este camino fue Patricia Urquiola creando la colección Maya y posteriormente se han sumado las colecciones Vieques, Mesh , Roll y Cottage. También han hecho sus diseños los hermanos Roman y Erwan Bouroullec, el arquitecto italiano Rodolfo Dordoni, el diseñador inglés Jasper Morrison y el estudio Barcelonés Emiliana Design Estudio entre muchos otros.

 

Kettal- Nou espai / Nuevo espacio
Kettal- Nou espai / Nuevo espacio

Desde la primera silla plegable apta para llevar a la playa con el Seat 600 hasta las actuales piezas de mobiliario de exterior insertables al interior han pasado años y diseños pero se ha optado para seguir la directriz que apela a la emoción del diseño, la de crear objetos funcionales pero con una carga estética y un diseño que busca la perdurabilidad en el tiempo y dejando libertad creativa de los diseñadores. Que cumplas muchos más Kettal!!


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *